1/29/2016

CHICKEN FETA PASTA

IMG_4752

Tarvitset: 
Pastaa
Pestoa 
Luumutomaatteja
Fetajuustoa
Broilerin minuuttipihvejä
Mausteita

Tee näin:
1. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
2. Ripottele uunivuokaan mieleisesi määrä öljyä, pippuria, suolaa ja yrttimausteita. Kierittele broileripihvit öljymausteseoksessa ja peittele ne foliolla. Paista pihvejä uunissa 45min folion kanssa ja loput 15min ilman foliota(pihvit saa paistettua myös kovemmassa lämpötilassa vähemmän aikaa, mutta tykkään paistaa mielummin kanan näin).
3. Keitä pasta ja lisää valmiin pastan joukkoon pesto.
4. Leikkaa tomaatit puoliksi ja siirrä ne syvään astiaan. Lisää oman maun mukaan tomaattien joukkoon öljyä, pippuria ja suolaa.
5. Leikkaa feta kuutioiksi ja paloittele uunista tullut kana pienemmiksi suikaleiksi. 
6. Siirrä pasta tarjoiluastiaan ja heitä sen päälle tomaatit, feta ja kana. Done! 

IMG_4759IMG_4749 IMG_4751

Viime viikonloppuna tehtiin Jaakon kanssa tätä kanapastaa ja sen verran hyväksi totesin reseptin, että oli pakko tulla jakamaan tämä tänne. Pastaa tuli laitettua ihan semi liikaa, joten söin tätä sitten neljä päivää putkeen(hups). Ei se kyllä haitannut, koska tää oli niin hyvää. Jostain kumman syystä näissä kuvissa noi kanat näyttää ihan pinkeiltä, mutta ei anneta sen häiritä.

Alkuviikosta oltiin Messilässä laskettelemassa. Oli pakko mennä laskemaan ennen näitä plussa asteita mitkä yllättivät tiistaina läsnäolollaan. Onneksi alle kuukauden päästä on nokka kohti Leviä. Ei olla oltu Levillä kahteen vuoteen, joten oon aika innoissani! Keskiviikkona lähdin lyhyen koulupäivän jälkeen kävelemään kohti Porvoon keskustaa. Sillä matkalla sain luistella ihan urakalla ja sain kaksi kertaa vedet päälleni. Ensin bussi ajoi järven kokoiseen lammikkoon, jonka kohdalla olin tietysti kävelemässä. Sitten bussin takana ajava henkilöauto täräytti myös siihen samaiseen lätäkköön. Nämä kyseisiä autoja ajavat henkilöt tarvitsivat varmaan jotain hauskuutta elämäänsä, koska sitä järveä ei vaan voinut olla huomaamatta. Leivoin eilen kuukauden tauon jälkeen vadelmavalkosuklaajuustokakkua ja oli kyllä niin parasta päästä pitkästä aikaa leipomaan.

2 kommenttia:

  1. nam namm näyttääpäs kyllä tosi hyvältä tuo! :) Pakko itekkin kokeilla! Rakastan fetaa ylikaiken :Dd!

    <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, on kyllä kokeilemisen arvoinen resepti! Feta on kyl tosi herkkuu :)

      Poista